1 Iunie, ziua in care toti redevenim copii. De Ziua Copilului, cadouri speciale pentru cei mici

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 30, 2016 16:32

1 Iunie, ziua in care toti redevenim copii. De Ziua Copilului, cadouri speciale pentru cei mici

1 IUNIE este ziua in care toti redevenim copii. Ziua copilului, sarbatorita in Romania la 1 iunie, este un prilej de a sarbatori copilaria, de a oferi copiilor zambete si sprijin. În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea. A fost sărbătorită pentru prima dată la nivel naţional în Turcia în data de 23 aprilie 1920. Ziua Internaţională a Copilului – 1 Iunie, a intrat în istorie, ca avînd începuturile în anul 1925, an în care la Geneva s-a ţinut Conferinţa Mondială pentru bunăstarea copiilor.

1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.

1 iunie nu inseamna doar cadouri pentru copii, ci este si ziua in care uitam de griji si de stres si ne amintim cu placere de zilele de vara petrecute cu prietenii, cand bateam mingea sau jucam sotron in fata blocului. Copilaria este un adevarat mit al reinnoirii si starii de bine, iar Farmaciile Ropharma au fost intotdeauna promotoarele sanatatii si bucuriei. De aceea, sunt intotdeauna alaturi de tine atunci cand ai nevoie de un supliment alimentar potrivit, de sfatul unui specialist sau de indrumarea unui prieten. Specialistii Ropharma iti ofera consultanta si servicii de calitate, cat si o oferta variata de suplimente alimentare.

Cadouri pentru zambete de copii

Anul acesta, de Ziua Copilului, Farmaciile Ropharma au pregatit ceva special, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Este vorba de campania “Cadouri pentru zambete de copii”, desfasurata in Farmaciile Ropharma in perioada 1-30 iunie 2016. Va asteptam cu mii de premii: ochelari de soare pentru copii, palate cu ventuze si jocuri Mikado. Regulamentul campaniei este disponibil in Farmaciile Ropharma si pe www.farmaciile-ropharma.ro. Ropharma – Farmacia sanatatii si a frumusetii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.