Accident de microbuz in Caransebes, judetul Caras Severin, sase persoane au ajuns la spital

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 15, 2018 21:35

Accident de microbuz in Caransebes, judetul Caras Severin, sase persoane au ajuns la spital

Accident de microbuz in municipiul Caransebes, judetul Caras Severin, sase persoane au ajuns la spital. In accident au fost implicate un microbuz in care se aflau zece persoane si un autoturism in care se afla doar soferul. Sase oameni, intre care si doi copii, au fost internati de urgenta la spital.

Accidentul s-a produs pe Calea Severinului, in muncipiul Caransebes. Cei care au ajuns la spital sunt soferul autoturismului si cinci pasageri din microbuz.

”Accident rutier între un microbuz în care se aflau zece persoane şi un autoturism cu o persoană, în Caransebeş, pe Calea Severinului. Au intervenit două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, două ambulanţe SAJ şi echipaje ale Poliţiei. Nu au fost persoane încarcerate, dar şase oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba de şoferul autoturismului şi cinci pasageri din microbuz”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş- Severin.

Cele şase victime au fost transportate la Spitalul din Caransebeş, conştiente. Din cele şase persoane, două sunt copii, de 14 şi 15 ani. Poliţiştii urmează să stabilească exact cum a avut loc accidentul.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.