Accident grav la Urziceni, un mort si 14 raniti. Planul Rosu de interventie a fost activat de ISU Ialomita

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu octombrie 8, 2017 16:57

Accident grav la Urziceni, un mort si 14 raniti. Planul Rosu de interventie a fost activat de ISU Ialomita

Un grav accident rutier s-a produs, duminica, la Urziceni in judetul Ialomita. O persoana a murit si alte 14 au fost ranite, ISU Ialomita a activat planul rosu de interventie. In accidentul de pe DN 2 au fost inplicate sase autoturisme.

Doua dintre cele 14 persoane ranite sunt in stare grava. Victimele au fost transportate la spitale din Urziceni si din Bucuresti. Noua raniti au ajuns la Spitalul din Urziceni, trei la Spitalul Pantelimon, unul la Spitalul Colentina si unul la Spitalul Floreasca.

Potrivit medicilor, doua dintre cele 14 persoane ranite in accidentul de pe DN2 din Urziceni se afla in stare grava.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un accident rutier s-a produs în judeţul Ialomiţa, la Urziceni.

ISU Ialomita a activat Planul Rosu de interventie, iar la fata locului au fost alertate doua echipaje de descarcarcerare, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare si prim ajutor, o ambulanta SMURD, o autospeciala pentru victime multiple si patru echipaje medicale SAJ. De asemenea, s-a solicitat si un elicopter SMURD la fata locului. Misiunea este in dinamica, fortele incercad salvarea persoanelor implicate.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.