Accident tragic cu masina clubului Dunarea Calarasi la Drajna Noua, 2 morti si un ranit in coma

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 8, 2017 22:32

Accident tragic cu masina clubului Dunarea Calarasi la Drajna Noua, 2 morti si un ranit in coma

Accident tragic produs, miercuri seara, cu masina clubului Dunarea Calarasi la Drajna Noua, soldat cu 2 morti si un ranit care a fost transportat la spital in coma. Din primele inforatii se pare ca masina in care se aflau oamenii din stafful lui Dan Alexa a fost lovita dur de un autovehicul intrat pe contrasens, în comuna Drajna Noua.

Unii dintre oamenii din stafful lui Dan Alexa se întorceau de la Brăila, acolo unde jucase echipa în liga secundă. Din păcate, maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident, în urma căruia două persoane au murit, iar una se află în comă.

În această seară, la întoarcerea de la meciul disputat la Brăila, o maşină aparţinând clubului nostru în care se aflau membrii staff-ului tehnic a fost implicată într-un tragic accident rutier.

Componenţii echipei noastre sunt în stare stabilă şi sunt supuşi unor investigaţii la Spitalul Judeţean Călăraşi„, a fost comunicatul emis de club.

Prosport.ro susţine că maseurul Nicolae Iorga s-a ales cu o fractură de bazin, iar Alexandru Munteanu, magazionierul clubului, are probleme cu scalpul. Amândoi au fost trimişi în Capitală pentru mai multe investigaţii.

Ceilalţi doi oficiali aflaţi în maşină au fost delegaţii George Coman şi Fenghea Ion.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.