Adrian Nastase declara ca nu este de acord cu multe decizii ale presedintelui PSD Liviu Dragnea

Delia Ion
By Delia Ion august 5, 2017 11:31
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Adrian Nastase declara ca nu este de acord cu multe decizii ale presedintelui PSD Liviu Dragnea

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, sambata, ca nu este de acord cu multe decizii ale presedintelui PSD Liviu Dragnea, dar a subliniat ca atata timp cat este presedintele partidului, trebuie sa aiba parte de respect. In opinia lui Nastase, partidul si-a consumat resursele in mare masura, motiv pentru care este foarte important sa isi refaca aceste resurse.  

“Acum este presedintele partidului si cata vreme este presedinte partidului, trebuie sa se bucure de respectul datorat. Nu sunt de acord cu multe dintre deciziile lui. Pe unele i le-am transmis direct, despre altele am scris”, a declarat Adrian Nastase in emisiunea ”100 de minute”.

El a adaugat ca l-a intalnit ultima data pe Liviu Dragnea in urma cu doua sau trei luni, cand acesta a venit la Fundatia Titulescu. Intrebat de jurnalisti cat de real este scenariul prezentat de Victor Ponta in care actualul premier Mihai Tudose sa ii ia locul lui Liviu Dragnea in fruntea PSD, Nastase a spus ca partidul are alte probleme acum.

“Partidul are alte probleme, dupa parerea mea, si Dragnea ar trebui sa fie constient de lucrul acesta. A reluat sedintele Biroului Permanent, dar la prima nu a participat. Eu cred ca la a doua ar trebui sa participe. Ar trebui organizat saptamanal. Ar trebui partidul sa gandeasca o strategie politica pentru urmatorii ani. Ar trebui partidul (…) sa faca ceea ce deja a facut PNL, am impresia urmand sugestiile mele, si anume sa creeze departamente si un guvern din umbra. Nu e cazul cu un guvern din umbra cand esti la putere, dar departamentele ajuta in primul rand sa construiesti liderii de maine. Deci practic, partidul si-a consumat resursele in mare masura si cred ca in acest moment este foarte important ca partidul sa isi refaca aceste resurse. Ati mai auzit ceva de Institutul Sincai, Institutul Social Democrat? El este blocat, e nevoie de un presedinte acolo. E nevoie de cursuri de formare. Aceste lucruri sunt importante si vom vedea peste un an, doi, trei, cine va fi in locul lui Dragnea sau nu va fi”, a explicat Adrian Nastase.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.