Adrian Nastase: Victor Ponta nu mai seamana cu Nicolae Titulescu

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 4, 2013 16:22

Adrian Nastase: Victor Ponta nu mai seamana cu Nicolae Titulescu

Adrian Nastase a facut o declaratie surprinzatoare la adresa colegului sau de partid Victor Ponta. Fostul premier a ajuns la concluzia ca Victor Ponta nu mai seamana deloc cu fostul ministru de Externe, Nicolae Titulescu.

De altfel, fostul presedinte al PSD, marturiseste ca remarca facuta de el in trecut, se referea numai la profilul actualului sef al Executivului. Cu timpul insa, lucrurile au luat o amploare neobisnuita.

„Ca de obicei, legendele se construiesc din exagerari. Eu atunci cand am spus ca Victor Ponta seamana cu Nicolae Titulescu m-am referit la profil, asa mi s-a parut atunci, dar si eu eram mai tanar si Victor Ponta era mai tanar. Incetul cu incetul incepem sa semanam cu noi insine daca intr-o vreme semanam cu altii. Deja nu mai are sens, fiecare isi construieste propria personalitate si inevitabil lumina vine din interior, nu mai vine din afara”, a declarat Nastase la Parlamentul European (PE), intrebat daca i se mai pare ca Ponta seamana cu Titulescu asa cum a afirmat cu mai mult timp in urma.

Adrian Nastase a participat marti la dezvelirea si amplasarea in PE a unei statui reprezentandu-l pe Nicolae Titulescu, statuie pe care a donat-o delegatiei PSD in Parlamentul European.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.