Adrian Tanase este noul director general al Bursei de Valori Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 5, 2017 11:22

Adrian Tanase este noul director general al Bursei de Valori Bucuresti

Adrian Tanase a fost numit director general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) pentru un mandat de 4 ani, dupa demisia polonezului Ludwik Sobolewski la sfarsitul lunii octombrie. Functia va fi preluata de Adrian Tanase dupa ce va primi aprobarea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).  

„Numirea lui Adrian Tănase în funcţia de director general intră în vigoare începând cu data la care numirea este aprobată de către ASF în conformitate cu prevederile Regulamentului 2/2006 privind pieţele reglementate şi sistemele alternative de tranzacţionare, cu modificările şi completările ulterioare şi Regulamentului 14/2015 privind evaluarea şi aprobarea membrilor structurii de conducere şi a persoanelor care deţin funcţii-cheie în cadrul entităţilor reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiară, cu modificările şi completările ulterioare”, precizeaza BVB intr-un comunicat transmis presei.

Adrian Tanase este directorul de investitii al NN Pensii, cel mai mare administrator de pensii Pilon 2 din Romania.

Mandatul de director general interimar a fost detinut de Marius-Alin Barbu, acesta urmand a reveni, dupa numirea lui Tanase, la functia de director general adjunct.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.