ALEGERI IN PSD: Robert Negoita candideaza la presedintia partidului, suparat ca primii doi lideri au probleme cu legea

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 22, 2015 22:13

ALEGERI IN PSD: Robert Negoita candideaza la presedintia partidului, suparat ca primii doi lideri au probleme cu legea

ALEGERI IN PSD: Robert Negoita a anuntat ca va candida la presedintia PSD. Primarul Sectorului 3 a declarat, marti, ca este o situtie cruciala pentru Romania si pentru PSD, in conditiile in care primii doi lideri au probleme cu legea, iar partidul este in pragul alegerilor. In consecinta, Robert Negoita a anuntat ca va candida la presedintia PSD.

„Avem un premier care a avut prima infatisare, un presedinte interimar condamnat si noi avem alegeri. Nu ne putem permite actiuni şi optiuni riscante. Candidez la sefia PSD in congresul de pe 11 octombrie. Am o relatie buna cu Liviu Dragnea, il respect, dar asta nu inseamna ca nu putem candida”, a spus Robert Negoita intr-o conferinta de presa.

ALEGERI IN PSD: Robert Negoita este al treilea candidat inscris in cursa ce va avea loc in octombrie, dupa senatorii Daniel Savu si serban Nicolae. Principalul favorit in cursa interna din PSD, actualul lider, Liviu Dragnea, inca nu si-a anuntat oficial candidatura.

„In momentele grele se vad cei cu determinare, curaj şi care au dorinta de a ajuta la ieşirea din impas. Nu ne putem permite actiuni şi optiuni riscante. Candidez la şefia PSD in congresul de pe 11 octombrie. I-am comunicat lui Liviu Dragnea ca voi candida, nu-l deranjeaza, suntem colegi şi competitia stimuleaza”, a mai spus Robert Negoita.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.