Alexander Adamescu poate fi extradat in Romania, au decis judecatorii din Marea Britanie

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 13, 2018 14:24

Alexander Adamescu poate fi extradat in Romania, au decis judecatorii din Marea Britanie

Alexander Adamescu poate fi extradat. Judecătorii din Marea Britanie au decis, vineri, extrădarea lui Alexander Adamescu, fiul multimilionarului Dan Adamescu. Hotărârea poate fi atacată în apel, insa pentru asta Adamescu trebuie să plătască o taxă de câteva mii de lire sterline, transmite RoNews.co.uk

Vineri, 13 aprilie, a avut loc o noua infățișare în cazul Adamescu. Judecătorii britanici au decis să aprobe procedura de extrădare în România a fiul răposatului multimilionar Dan Adamescu.

De asemenea, judecătorul a decis să mențină starea de arest. Alexander Adamescu are drept la apel, situație în care cazul se muta la instanța superioară. Adamescu trebuie să plătească și taxe de judecată în cuantum de 31.000 lire în maxim 7 zile de la data deciziei judecătorești.

În martie, Alexander Adamescu a fost arestat la Londra după ce judecătorii britanici au constatat că printre documentele depuse de omul de afaceri în cadrul procesului în care încearcă să blocheze extrădarea sa în România ar exista şi un fals.

Fiul milionarului Dan Adamescu a fost plasat sub control judiciar în iunie 2016, la Londra. Autorităţile de la Bucureşti ceruseră reţinerea lui şi extrădarea lui pentru că este cercetat într-un dosar de corupţie în care a fost pus sub acuzare alături de tatăl său, Dan Adamescu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.