Alin Cucui, vicepresedintele CJ Alba, s-a sinucis in locuinta parintilor. Alin a lasat un bilet de adio

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 11, 2018 12:11

Alin Cucui, vicepresedintele CJ Alba, s-a sinucis in locuinta parintilor. Alin a lasat un bilet de adio

Alin Cucui, vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Alba, s-a sinucis in locuinta parintilor. In varsta de 42 de ani, Alin Cucui a fost gasit mort miercuri dimineata si, potrivit primelor date furnizate de politisti, s-ar fi sinucis prin spanzurare de clanta unei usi. Se pare ca Alin a lasat un bilet de adio. Colegii si prietenii sunt socati de teribila veste.

Alin Cucui a fost reales vicepreședinte al Consiliului Județean Alba în iunie 2016, prin votul consilierilor județeni. El a candidat pe listele PNL la alegeri. Acesta avea 42 de ani, era căsătorit si avea o fată.

Potrivit presei locale, Alin Cucui a lăsat un bilet în care explică motivele care l-au dus la acest gest disperat. Potrivit IPJ Alba, după primirea apelului de urgenţă, la faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetate. Nu au fost identificate urme de violenţă pe corpul acestului şi nu există suspiciuni în acest caz. Cadavrul a fost transportat la medicină legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea exactă a cauzei morţii.

”A fost un coleg în adevăratul sens al cuvântului. Este o tragedie! Inexplicabil pentru mine!…”, a declarat vicepreşedintele CJ Alba Dumitru Fulea, prezent la locul tragediei. Acesta a spus că ultima dată s-a întâlnit cu colegul său marţi dimineaţa, la şedinţa operativă şi nu a observat nimic deosebit în comportamentul lui.

Alin Cucui a fost gasit fara suflare chiar de fratele său într-un imobil al părinţilor, la Alba Iulia, în jurul orei 8.00. Poliţia a deschis o anchetă şi cercetează condiţiile şi cauzele tragediei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.