Alina Gorghiu, huiduita la lansarea candidatilor PNL de la Braila pentru discursul arogant. VIDEO

Bogdan
By Bogdan martie 28, 2016 12:51

Alina Gorghiu, huiduita la lansarea candidatilor PNL de la Braila pentru discursul arogant. VIDEO

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a fost huiduita, in weekend, la evenimentul de lansare a candidatilor PNL de la Braila din cauza “discursului arogant”. Potrivit infobraila.ro, Alina Gorghiu a fost huiduita si fluierata chiar de colegii sai de partid.

Liderul liberalilor a reusit sa obtina huiduieli copioase chiar de la liberalii din sala atunci cand le-a spus ca este galateanca si i-a intrebat ironic “Ii iubiti pe galateni, nu?” si tot ea a raspuns “Trebuie sa ii iubiti”.

Candidatii PNL pe tara vor fi lansati la Constanta in cadrul evenimentului Liga Alesilor Locali PNL

Candidatii PNL pe Bucuresti: Nazare la Sectorul 1, Sava la Sector 4, Raetchi la Sectorul 5. Candidatul PNL la Sectorul 6 se decide saptamana viitoare

“Adica ce vrea sa spuna asta, ca suntem obligati sa ii iubim pe galateni doar pentru ca ea este cea care a aprobat candidatura lui Boboc? Pai, mai bine nu il mai votam pe Boboc decat sa o iubim pe una ca asta, care strica casele oamenilor si care s-a culcat cu Bogdan Olteanu ca sa ajunga unde a ajuns”, a spus un brailean prezent la lansarea candidatilor.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa de e-mail hotweek.ro@gmail.com.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.