Ambasadorul Romaniei la Londra ii indeamna la calm pe romanii din Marea Britanie

Bogdan
By Bogdan iulie 1, 2016 17:39
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Ambasadorul Romaniei la Londra ii indeamna la calm pe romanii din Marea Britanie

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, ii indeamna la calm pe romanii din Marea Britanie, dupa ce britanicii au decis, in urma cu o saptamana, sa iasa din Uniunea Europeana. Dan Mihalache incearca sa-i calmze pe romanii din UK care, dupa Brexit, au intrat in panica cu gandul la viitorul lor in aceasta tara.

Mihalache sustine ca, in acest moment, nu exista niciun risc imediat ca romanii sa isi piarda locurile de munca sau sa le fie limitata libertatea de circulatie.

Ambasadorul roman in UK spune ca abia la toamna, dupa ce vor avea loc alegeri in Marea Britanie, vom sti mai clar care vor fi pasii de urmat pentru romanii care locuiesc in Regatul Unit sau care intentioneaza sa mearga acolo.

Un britanic si-a luat buletin de Romania ca sa ramana in UE

Important de mentionat este faptul ca, dupa Brexit, mai multe incidente rasiste au avut loc in Marea Britanie, vizati fiind cetatenii polonezi si romani, dar si cei italieni si musulmani. Practic, britanicii i-au somat sa paraseasca teritoriul britanic si sa se intoarca de unde au venit.

Autoritatile britanice s-au sesizat dupa ce pe site-uri de socializare au aparut mesaje rasiste indreptate impotriva italienilor, musulmanilor, romanilor si polonezilor din Marea Britanie.

In cartierul londonez Hammersmith, geamurile unui centru cultural polonez – Posk – au fost inscriptionate cu sloganuri xebofobe, duminica.

Iti recomandam si: Un nou referendum in Marea Britanie? Parlamentul European cere iesirea IMEDIATA a Regatului Unit din UE, Guvernul britanic anunta cresterea taxelor

Scandal in Parlamentul European. Nigel Farage, huiduit dupa un discurs sfidator: Acum nu mai radeti, nu?

Ce sanse sunt ca Scotia sa obtina independenta si sa ramana in Uniunea Europeana

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.