-2.9 C
România
28 octombrie 2021
ANAF publica lista rusinii. Ai datorii la stat de peste 100 de lei? Vei aparea pe lista neagra a Fiscului
Economie

ANAF a facut un anunt important pentru platitorii de TVA

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a facut un anunt important pentru platitorii de TVA. Potrivit datelor transmise intr-un comunicat de presa, ANAF ramburseaza, in luna august, TVA in valoare de peste 735 milioane de lei.

Institutia precizeaza ca din suma de peste 735 de milioane de lei, 44,01 milioane de lei se compenseaza, iar 590,58 milioane de lei se restituie.

Plata efectiva a sumelor este programata in doua transe: 11 august — 204,12 milioane de lei si 31 august: 386,46 milioane de lei, se mai arata in comunicatul de presa al ANAF.

In selectia lunii august 2016 sunt cuprinse toate deconturile de TVA inregistrate pana la 8 iulie 2016, cu exceptia celor aferente operatiunilor de import depuse pana la 25 iulie 2016.

De precizat ca in cadrul ANAF au fost operate schimbari in conducere. Secretarul general Octavian Teodor Deaconu, numit in timpul guvernarii Ponta, a fost inlocuit de premierul Dacian Ciolos.Astfel, premierul l-a inlocuit pe secretarul general al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala(ANAF), Octavian Teodor Deaconu, cu Nicolae Grofu, deciziile de revocare si numire fiind publicate in Monitorul Oficial(MO).

Poti citi si: ANAF modifica termenul de depunere a Declaratiei 394

Stiri pe aceeasi tema

TOP 300 CAPITAL 2015: Cei mai bogati romani. Cine ocupa TOP 10 cei mai bogati oameni ai Romaniei

Cristiana Petrariu Bota

Tara in care salariul mediu depaseste 10.000 de dolari/luna. Cati romani traiesc in tara fara somaj

Cristiana Petrariu Bota

Cei mai bogati 500 de oameni ai lumii au pierdut 99 de miliarde de dolari, dupa turbulentele de pe Wall Street

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult