Aniversarea Radio Vacanta si Gaudeamus 100, la dispozitia vizitatorilor in statiunea Mamaia

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 13, 2017 11:56

Aniversarea Radio Vacanta si Gaudeamus 100, la dispozitia vizitatorilor in statiunea Mamaia

Aniversare Radio Vacanta si Gaudeamus 100, la dispozitia vizitatorilor in statiunea Mamaia. Dublă aniversare Radio România pe Litoral: ediţia Gaudeamus 100 şi-a deschis porţile ieri, la Mamaia, şi 50 de ani de la primul semnal lansat în eter de postul estival Radio Vacanţa.

Până miercuri, vizitatorii târgului de carte sunt aşteptaţi între orele 15:00 şi 23:00 la pavilionul din Piaţeta Perla. Gaudeamus Litoral propune zeci de evenimente editoriale şi muzicale, numeroase concursuri derulate atât în cadrul târgului, cât şi online.

La ediţia, organizată în premieră cu sprijinul Primăriei Constanţa, are loc şi o expoziţie aniversară cu 100 de fotografii de la celelalte 99 de ediţii ale târgului care au avut loc în întreaga ţară.

Dubla aniversare este marcată printr-o serie de concerte ale orchestrelor Radio România, în vecinătatea Pavilionului Gaudeamus.Primul concert a fost susţinut aseară de Orchestra Naţională Radio.

Astăzi, va fi Seara Şlagărelor Româneşti, oferită de Radio Constanţa, luni va concerta Big Band-ul Radio România, iar marţi Orchestra de Muzică Populară Radio.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.