ANM a emis Cod Galben de ninsori si vant. Vezi zonele vizate de avertizare

Delia Ion
By Delia Ion octombrie 29, 2016 13:10

ANM a emis Cod Galben de ninsori si vant. Vezi zonele vizate de avertizare

PROGNOZA METEO. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare CodGalben de vant puternic si ninsori la munte, valabila de sambata, ora 14:00, pana luni, la ora 23:00. Meteorologii atentioneaza ca incepand din dupa-amiaza zilei de sambata, la munte va ninge, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 60…70 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea.

Vantul va sufla puternic cam in toata tara, dar in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, rafalele vor depasi temporar 80 km/h si se va depune strat nou de zapada. Intensificari temporare ale vantului vor fi si in restul tarii, unde rafalele vor atinge 50…60 km/h, iar duminica si luni, indeosebi in Maramures, Transilvania si Moldova trecator se vor semnala precipitatii mixte.

PROGNOZA METEO. In sudul tarii va fi soare, in special dupa-amiaza. Cerul va fi variabil si numai izolat este posibil sa ploua slab. In zona de sud-vest, vremea va fi in general frumoasa. Dimineata, norii sunt mai numerosi si va fi putina ceata, apoi cerul se va insenina si la amiaza termometrele vor indica in jur de 15 grade.

In Dobrogea si Baragan, norii vor impanzi cerul si va ploua slab.

Bucurestenii vor avea parte de cer variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre 4-5 grade dimineata, iar la amiaza maximele vor atinge valori de 14-15 grade. Vor fi si perioade cu soare, asa ca pot iesi linistiti la plimbare.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.