Antena 3 a pus tunurile pe Dragnea. Gadea face dezvaluiri „in exclusivitate” despre afacerile din Brazilia

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iulie 12, 2017 13:55

Antena 3 a pus tunurile pe Dragnea. Gadea face dezvaluiri „in exclusivitate” despre afacerile din Brazilia

Postul Antena 3 a intrat în siajul anchetelor Rise Project despre afacerile lui Liviu Dragnea în Brazilia. Mihai Gâdea a contactat un jurnalist brazilian familiarizat cu subiectul, care a lansat acuzaţii dure la adresa liderului PSD şi a povestit în ce stadiu sunt investigaţiile demarate acolo de parchet, transmite Digi 24.

”Ce face Liviu Dragnea este să se folosească de toata infrastructura, de românii și brazilienii care sunt aici adminstrându-i afacerile. Mai exact, asta înseamnă spălare de bani. Spălarea de bani este când o persoană are proprietățile pe numele unor interpuși”, a declarat Lumi Zunica, jurnalist brazilian, la Antena 3. Acesta a fost intervievat chiar în emisiunea-fanion a postului, Sinteza zilei.

Pe site-ul Antenei 3, afirmaţiile ziaristului brazilian de la Record TV sunt prezentate ca dezvăluiri în exclusivitate, sub titlul: Dezvăluiri despre legătura lui Dragnea cu Brazilia, exclusiv la Antena 3. Procurorii sud-americani suspectează o posibilă spălare de bani și au început o anchetă.

”Nimeni nu a mers în România deocamdată. Dar aici în Brazilia, în statul unde se află proprietățile pe plaja din Cumbucu este o investigație a Ministerului Public federal. Ministerul Public investighează de unde provin banii din care au fost cumpărate proprietățile din Brazilia. (…) Știu doar că în Brazilia este o investigație oficială și că Liviu Dragnea a trimis o plângere Ambasadei României în Brazilia împotriva jurnaliștilor care am făcut această investigație”, a mai spus Lumi Zunica, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Acest nou episod nu face decât să confirme tensiunile crescânde dintre liderul PSD şi Antena 3.

Cu doar o zi înainte, şeful Antenei 3 i-a transmis lui Dragnea, în direct, un mesaj în evident contrast cu atitudinea pe care Antena 3 o avusese de-a lungul timpului faţă de PSD şi Liviu Dragnea: „Impresia mea este că aveți niște restanțe foarte mari față de alegători. Impresia mea este că vă aflați după o criză politică majoră iar răfuielile cu presa lăsați-le pentru trecut și pentru Traian Băsescu”, au fost cuvintele lui Mihai Gâdea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.