Astra Giurgiu l-a transferat pe Anthony Le Tallec, fostul atacant al lui FC Liverpool

Delia Ion
By Delia Ion iulie 3, 2017 11:09

Astra Giurgiu l-a transferat pe Anthony Le Tallec, fostul atacant al lui FC Liverpool

Astra Giurgiu a reusit sa transfere un atacant fracez cu nume in fotbalul european in urma cu mai bine de un deceniu. Este vorba de Anthony Le Tallec (32 de ani), fost international de tineret al Frantei care, la debutul carierei,  a atras atentia clubului FC Liverpool care l-a achizitionat la varsta de 17 ani, de la Le Havre, in speranta ca Le Tallec ar putea deveni un Thierry Henry al cormoranilor.

Viata extrasportiva dar si un sir de accidentari au adus un recul in cariera atacantului francez care nu a reusit sa se impuna in ofensiva lui FC Liverpool. Le Tallec a revenit in tara natala pentru a evolua la AS Saint-Etienne apoi s-a intors in Albion pentru a evolua la Sunderland.

De-a lungul carierei a mai evoluat la Sochaux, Le Mans, Auxerre si Valenciennes, ultima echipa bifata fiind Atromitos din Grecia.

Intelegerea dintre Astra Giurgiu si Le Tallec se intinde pe durata unui sezon cu optiunea de prelungire pentru inca un an.

Este al doilea transfer facut de Astra in ultimele zile, fosta campioana a Romaniei reusind sa-l inregimenteze si pe Bogdan Chipirliu, golgheterul ligii secunde in sezonul trecut, cu Juventus Bucuresti.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.