Atac cu bomba asupra unui convoi NATO din Kandahar, ar putea fi victime printre militarii straini

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 13, 2017 15:17

Atac cu bomba asupra unui convoi NATO din Kandahar, ar putea fi victime printre militarii straini

Atac cu bomba asupra unui convoi NATO din Kandahar, deocamdata nu se stie daca sunt victime printre militarii straini. Un convoi aparținând forțelor multinaționale ale NATO în Afganistan a fost vizat luni de un atac sinucigaș cu bombă în provincia Kandahar, din sudul țării, a anunțat un responsabil local, potrivit căruia ar putea exista victime.

Atacatorul a aruncat în aer un vehicul cu explozivi în preajma convoiului, în districtul Daman din Kandahar, a precizat un purtător de cuvânt al poliției, Matiullah Hilal, citat de agenția DPA. Printre militarii străini ar putea exista victime, ‘dat fiind că unele dintre vehicule au fost avariate’, a indicat Hilal.

Comandamentul misiunii NATO ‘Resolute Support’ nu a comentat deocamdată incidentul. Atacul nu a fost încă revendicat.

La 15 septembrie, un militar român a fost ucis și alți doi răniți într-un atac sinucigaș cu bombă împotriva convoiului lor în provincia Kandahar, amintește DPA.

În cursul dimineții de luni, cel puțin opt polițiști afgani și-au pierdut viața într-un atac al talibanilor în vestul țării, la Farah, capitala provinciei cu același nume, unde se constată recent o intensificare a violențelor.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.