Basescu: Mai Dragnea, unde sunt scrise toate astea in programul de guvernare? E cumva criza economica?

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 9, 2017 12:54

Basescu: Mai Dragnea, unde sunt scrise toate astea in programul de guvernare? E cumva criza economica?

Traian Basescu ii reproseaza presedintelui PSD Liviu Dragnea masurile luate in ultima perioada, despre care spune ca nu sunt mentionate in programul de guvernare cu care social-democratii au castigat alegerile. Intr-o postare pe Facebook, Basescu il intreaba pe Dragnea daca aceste masuri sunt cumva semne ale unei crize economice sau ale faptului ca ”duduie economia”. 

”Dragnea, ce zici, mai… Taiere pensii; taiere indemnizatii pentru cresterea copilului; toate darile la stat trecute pe seama angajatului; crestere exploziva a preturilor la energie electrica si gaze; reintroducere acciza suplimentara la combustibil”, scrie Traian Basescu.

Fostul presedinte ii reproseaza lui Dragnea ca niciuna dintre aceste masuri nu era trecuta in programul de guvernare cu care „a pacalit 3 milioane de oameni”.

”Mai Dragnea,… unde sunt scrise toate astea in programul de guvernare cu care ai pacalit 3 milioane de romani, care au votat programul PSD? Este cumva criza economica, sau ”duduie economia? Concluzie: Mai Dragnea, ‘iesi afara”!

Traian Basescu a reactionat si luni cu o postare foarte dura la adresa presedintelui PSD pe care l-a numit ”tepar de Teleorman” deoarece a convocat sesiunea extraordinara pentru aprobarea ordonantelor de urgenta care ”vor face pulbere programul de guvernare cu care Dragnea a inselat un popor intreg” si ca, din lasitate, i-a delegat atributiile de presedinte al Camerei Deputatilor pe durata sesiunii ”lacheului” Florin Iordache.

Vezi si: Siegfried Muresan: Fiti atenti cat costa benzina la pompa! Se va scumpi zilnic pana pe 31 august, nu de la 1 septembrie – cand creste acciza

Ministerul Educatiei aduce o schimbare majora in scoli: Nici un material didactic auxiliar nu mai este valabil

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.