Basescu: Nu mai injurati echipa nationala, nu suntem mai buni decat ei

Bogdan
By Bogdan iunie 22, 2016 16:05

Basescu: Nu mai injurati echipa nationala, nu suntem mai buni decat ei

Fostul presedinte Traian Basescu a facut un apel la romani sa nu mai injure echipa nationala de fotbal, dupa rusinea cu Albania de la EURO 2016, deoarece “astia suntem”, iar fotbalul reflecta foarte bine o natiune datorita popularitatii. Totodata, Basescu face apel la o discutie despre cauzele care au dus la o asemenea situatie.

In opinia lui Traian Basescu, daca am avea curajul si ne-am privi pe noi insine, am constata ca nu suntem mai buni decat ei, jucatorii echipei nationale. Va prezentam mai jos comentariul integral al fostului presedinte, postat pe Facebook.

“Nu mai înjuraţi, nu vă mai supăraţi pe Echipa Naţionala de Fotbal a României. Cei 11 – 14 din meciul cu Albania ne reprezintă, aşa cum suntem. Dacă am avea şi curajul să ne privim pe noi înşine, am constata că nu suntem mai buni decît ei.

Niciun alt sport mai mult ca fotbalul – datorită popularităţii – nu reflectă mai bine o naţiune. Aşa că, dragii mei, pe medie, aceştia suntem. Nu vă place ce am spus, foarte bine, asta este părerea mea. Faceţi ce vreţi cu ea. Trebuie să avem curaj şi să discutăm cât de curând de ce am ajuns așa.

Măcar am conştiinţa împăcată că am spus ce cred despre “umilinţa” cu Albania”, a scris Traian Basescu.

Un internaut a reactionat: “Sunt alte probleme mult mai importante decat asta… Apropo de fotbal…stiti cumva cine l-a “uns” manager peste fotbaliatori pe “meseriasul” ala dom’Burleanu?”.

Traian Basescu a raspuns: “Sincer nu ştiu, nu vă lăsaţi păcălit. Totuşi nu ştiu nici un antrenor, portar, fundaş, mijlocaş sau atacant cu numele Burleanu în Echipa Naţională”.

Iti recomandam: Ion Cristoiu: Din 3 milioane de romani din Diaspora, era atit de greu sa vina la Lyon 30.000 de suporteri?

Dragos Patraru, scos din sarite de atitudinea „imbecila” afisata de Anghel Iordanescu, de jucatori si de FRF: Mars, ma, mizeriilor!

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.