Basescu: Sa ne pregatim sa spunem adio cotei unice de impozitare. Tavalucul a pornit cu salariile mari, urmeaza firmele

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 9, 2017 13:02

Basescu: Sa ne pregatim sa spunem adio cotei unice de impozitare. Tavalucul a pornit cu salariile mari, urmeaza firmele

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Liviu Dragnea „cu priceperea-i pretutindenara” a descoperit ca „nu prea exista resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase” si atunci „vine cu scuza” celor zece miliarde de lei lipsa din bugetul statului. 

Basescu atrage atentia ca romanii trebuie sa se pregateasca sa spuna adio cotei unice de impozitare si subliniaza ca tavalucul a pornit cu salariile mari, dar ca urmeaza firmele si proprietatile.

Redam mai jos postarea integrala a fostului presedinte Traian Basescu.

„Cu priceperea-i „pretutindenara”, Dragna a depistat nici mai mult nici mai putin decit lipsa a 10 – 14 miliarde lei din bugetul de stat in luna decembrie 2016.

Si pentru ca priceperea-i „pretutindenara” acopera si justitia, Dragnea a gasit si vinovatii : premierul Ciolos, ministrul de finante Anca Dragu, presedintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, seful ANAF, ministrul Fondurilor Europene si nu in cele din urma Presedintele Iohannis.

In realitate, odata instalati la guvernare pesedistii constata ca nu prea exista resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase. Si atunci, ce scuza mai convingatoare decat “greaua mostenire” ?

Iar daca „greaua mostenire” o impanam cu o Comisie Parlamentara de Ancheta, reteta propagandistica este perfecta pentru a motiva introducerea unor noi taxe si impozite.

Sa ne pregatim sa spunem adio cotei unice de impozitare. Tavalucul a pornit cu salariile mari, urmeaza firmele, proprietatile si de ce nu, aerul. Asta a „uitat” Dragnea sa spuna in campanie.”, scrie Traian Basescu, pe pagina de socializare.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.