Bianca Dragusanu se relanseaza in televiziune. O va inlocui pe Gabriela Cristea in emisiunea „Te vreau langa mine”

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu septembrie 6, 2017 09:46

Bianca Dragusanu se relanseaza in televiziune. O va inlocui pe Gabriela Cristea in emisiunea „Te vreau langa mine”

Bianca Dragusanu se relanseaza in televiziune, insa intr-o alta postura decat cea de asistenta tv avuta pe vremuri in emisiunea lui Dan Capatos. Bianca Dragusanu o va inlocui pe Gabriela Cristea in emisiunea „Te vreau langa mine” de la Kanal D. 

Astfel, Bianca Dragusanu devine colega cu sotul ei, Victor Slav, la Kanal D! Asta pentru ca Gabriela Cristea se pregateste sa nasca primul ei copil. Devenita recent mamica, Bianca Dragusanu este nerabdatoare sa revina in televiziune, intr-un proiect care, spune chiar ea, i se potriveste.

«Am foarte mari emotii, dar cunoscand deja oamenii care lucreaza la Kanal D si vazand cat de repede s-a integrat Victor in echipa, sunt convinsa ca ma voi simti foarte bine in aceasta formula. Am urmarit emisiunea „Te vreau langa mine”, imi plac foarte mult povestile de viata prezentate in platoul show-ului, abia astep sa le dezbat alaturi de telespectatori.

Va fi o experienta constructiva si imi doresc sa ma ridic la nivelul asteptarilor celor din fata micilor ecrane si ale celor care au avut incredere in mine», a declarat fosta asistenta a lui Dan Capatos.

Bianca Dragusanu va intra in casele telespectatorilor incepand de luni, 18 septembrie, si va putea fi urmarita prezentand «Te vreau langa mine» de luni pana vineri, de la 13:00, si in fiecare sambata, de la ora 16:00, la Kanal D.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.