Bilantul Colectiv a ajuns la 61 de morti. Ioana Panculescu a murit intr-o clinica din Germania

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 14, 2015 10:57

Bilantul Colectiv a ajuns la 61 de morti. Ioana Panculescu a murit intr-o clinica din Germania

Bilantul tragediei de la Colectiv a ajuns la 61 de morti. Inca un ranit in urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv a murit, duminica seara, intr-o clinica din Germania. Este vorba despre o tanara de 36 de ani, de profesie psiholog. 

Bilantul incendiului devastator a ajuns astfel la 61 de morti. In spitalele din strainatate mai sunt internati 27 de pacienti romani. Tarile in care au fost transferati ranitii din clubul Colectiv sunt Norvegia, Elvetia, Germania, Marea Britanie, Israel, Olanda, Austria si Franta.

Ioana Raluca Panculescu, de 36 de ani, a fost transportata in urma cu o luna la o clinica din Germania de la Spitalul Bagdasar Arseni, cu un avion militar. Anuntul a fost facut de familia tinerei si confirmat de Ministerul Sanatatii.

De profesie psiholog, ea isi pieduse ambii parinti in urma cu mai multi ani. Pentru ca Goodbye to Gravity era una din formatiile sale preferate, a mers in clubul Colectiv pentru lansarea albumului cu mai multi prietenii, potrivit ziare.com.

Agerpres transmite ca atunci cand a fost transferata, Ioana Raluca Panculescu era intr-o stare extrem de grava.

Un numar de 22 de persoane ranite in Clubul Colectiv sunt internate in continuare in spitalele bucurestene, dintre acestea doua fiind in stare critica, potrivit unui centralizator al Ministerului Sanatatii publicat luni.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.