BILETUL ZILEI 12 IULIE 2017. Avem cateva mari favorite la calificarea in urmatorul tur preliminar al Ligii Campionilor

Bogdan
By Bogdan iulie 12, 2017 09:43

BILETUL ZILEI 12 IULIE 2017. Avem cateva mari favorite la calificarea in urmatorul tur preliminar al Ligii Campionilor

BILETUL ZILEI 12 IULIE 2017. La prima vedere, Rosenborg este marea favorita la calificare din dubla cu Dundalk. Are traditie in Liga Campionilor si, in plus, campionatul Norvegiei este peste cel al Irlandei. In aceasta seara insa lucrurile par deschise oricarui rezultat. Am spune noi oricare rezultat in care se inscriu golri caci ambele echipe au demonstrat ca se axeaza in special pe ofensiva, in detrimentul defensivei. Se vor inscrie cel putin doua goluri.

BILETUL ZILEI 12 IULIE 2017. Diferenta mare de valoare intre Apoel Nicosia, campioana din Cipru, si Dudelange, campioana din Luxemburg. In urma cu 3 sezoane, APOEL a prins chiar si grupele Ligii Campionilor ceea ce spune multe despre aceasta formatie. In mod normal, echipa cipriota va invinge la o diferenta linistitoare pentru retur.

BILETUL ZILEI 12 IULIE 2017. Tot de luxemburghezi dam si in singurul meci de Liga Europa de azi. Azerii de la Inter Baku au prima sansa la calificare. Chiar daca diferenta de valoare pare mai mica decat in cazul intalnirii anterioare, gazdele se vor impune, chiar si la un singur gol diferenta. Luxemburghezi sunt deocamdata departe chiar si de esalonul 3 al fotbalului european.

BILETUL ZILEI 12 IULIE 2017

Dundalk – Rosenborg peste 1,5 goluri cota 1,27
Apoel N. – F91 Dudelange 1 cota 1,15
Inter Baku – Fola Esch 1 cota 1,4
Zalgiris – Ludogorets x2 cota 1,09

Cota finala: 2,22

Vezi si BILETUL ZILEI din zilele anterioare

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.