BILETUL ZILEI 20 IUNIE 2017. Portugalia si Spania se intalnesc in finala grupei B a Campionatului European U21

Bogdan
By Bogdan iunie 20, 2017 09:45

BILETUL ZILEI 20 IUNIE 2017. Portugalia si Spania se intalnesc in finala grupei B a Campionatului European U21

BILETUL ZILEI 20 IUNIE 2017. Portugalia si Spania isi disputa primul loc din grupa B a Camionatului European U21. Dupa galopul de sanatate din meciul cu Macedonia, Spania are de infruntat azi o echipa mult mia dificila. Desi ambele echipe sunt spectaculoase, de aceasta data prudenta isi va spune cuvantul. Portugalia va trage chiar si de un rezultat de egalitate cu ajutorul caruia ar putea sa se califice in semifinale chiar si de pe locul 2. Spania va forta mai mult victoria in conditiile in care in urmatoarea partida are meci mai greu decat Portugalia. Nu mizam pe foarte multe reusite.

BILETUL ZILEI 20 IUNIE 2017. La Soligorsk se intalnesc cele doua extreme ale campionatului din Belarus. Shakhter este lider, cu doua puncte mai mult decat BATE Borisov in timp ce Naftan este pe ultimul loc cu -1p (a pornit in campionat cu o depunctare de 5 puncte). Interesant este faptul ca in ultimele 9 partide disputate la Soligorsk, Naftan nu a inscris niciun gol. Acum diferenta dintre cele doua formatii este mai mare ca oricand in ultimele sezoane. Nu avem de ce sa credem ca Naftan isi va depasi conditia.

BILETUL ZILEI 20 IUNIE 2017. Desi Banfield este pe 2, gazdele au un mare plus de motivatie. Doar o victorie o mai mentine pe San Lorenzo in lpta pentru Cupa Libertadores in timp ce oaspetii nu mai au nicio sansa la primul loc ocupat de Boca Juniors. Banfield nu va pleca victorioasa din aceasta deplasare.

BILETUL ZILEI 20 IUNIE 2017

Portugalia U21 – Spania U21 sub 3,5 goluri cota 1,33 (scor final: 1-3)
Shakhter Soligorsk – Naftan N. oaspetii nu dau gol cota 1,6 (scor final: 2-1)
San Lorenzo – Banfield 1x cota 1,25 (scor final: 1-0)

Cota finala: 2,66

Vezi si BILETUL ZILEI din zilele anterioare!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.