BILETUL ZILEI 31 MAI 2017. Finale de cupa nationala in Turcia si Croatia

Bogdan
By Bogdan mai 31, 2017 09:26

BILETUL ZILEI 31 MAI 2017. Finale de cupa nationala in Turcia si Croatia

BILETUL ZILEI 31 MAI 2017. Basaksehir porneste cu prima sansa la victorie in finala Cupei Turciei disputata impotriva lui Konyaspor. Basaksehir a fost mult tim lidera a campionatului si a ramas in lupta pentru titu pana spre ultimele etape insa a trebuit sa se recunoasca invinsa in fata lui Besiktas. Acum are in fata castigarea unui alt trofeu. Valoric este peste Konya, locul 10 in campionat cu o etapa inainte de final. Finalele de cupa au neprevazutul lor insa prima sansa la victorie o are echipa din Istanbul.

BILETUL ZILEI 31 MAI 2017. Derby in finala Cupei Croatiei. Se intalnesc cele mai bune echipe ale tarii. Rijeka a castigat surprinzator titlul de campioana, Dinamo Zagreb are de luat o revansa. Cele doua formatii s-au intalnit si in ultima etapa a campionatului cand Dinamo Zagreb s-a impus cu 5-2. Dinamo este totusi echipa mai galonata, mai experimentata in astfel de dispute in timp ce Rijeka poate compensa prin entuziasm. Pentru Dinamo ar fi totusi o umilinta sa piarda doua trofee, in acelasi an in fata unei echipe mai slab cotate.

BILETUL ZILEI 31 MAI 2017. Livorno si Reggina se dueleaza in turul sferturilor de finala ale barajului de promovare in Serie B. Livorno este favorita dublei si implicit si a mansei tur. Este o echipa care a excelat in rezultate pozitive obtinute in deplasare si in numar de infrangeri mic coroborat cu multe egaluri. Are forta de a face egal acasa cu Reggiana si a transa disputa in retur. Nu preconizam insa ca Reggiana poate obtine mai mult de un egal in acesta disputa.

BILETUL ZILEI 31 MAI 2017

Basaksehir – Konyaspor 1x cota 1,24
Dinamo Zagreb – Rijeka 1x cota 1,31
Livorno – Reggiana 1x cota 1,14
Flekkeroy – Odd BK 2 cota 1,18
Floya – Tromso 2 cota 1,1

Cota finala: 2,4

Vezi si BILETUL ZILEI din zilele anterioare!

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.