BLACK FRIDAY 2017 va fi sub lupa Consiliului Concurentei

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 10, 2017 12:28

BLACK FRIDAY 2017 va fi sub lupa Consiliului Concurentei

BLACK FRIDAY 2017 – Reducerile de Black Friday vor fi monitorizate de Consiliul Concurentei. Anuntul a fost facut de presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, care a explicat ca se va urmari daca ofertele sunt reale, iar imediat dupa Black Friday, Consiliul va face public un raport cu privire la comertul electronic.

Anul acesta, in Romania, Black Friday va avea loc pe 17 noiembrie. Chiritoiu a tinut sa precizeze ca monitorizarea nu are ca scop sa omoare Black Friday si comertul electronic, ci sa asigure o buna functionare a campaniei.

„Partea buna este ca, intr-adevar, comertul electronic e in expasiune la noi. Nu vrem sa omoram Black Friday, nu vrem sa omoram comertul electronic. Vrem sa ne asiguram ca functioneaza bine, sa vedem cum poate fi imbunatatit”, a anuntat Chiritoiu la Digi 24.

El a explicat ca ceea ce va urmari Consiliul Concurentei se refera la respectarea legislatiei si la reducerea aplicata unui pret initial real al produselor.

„La ce ne uitam? Sa vedem daca reducerile sunt reale, daca se respecta legislatia care spune ca atunci spui ca ai facut o reducere trebuie ca reducerea sa se faca fata de la un pret care a fost real si a functionat o perioada indelungata de timp”, a precizat seful Consiliului Concurentei.

El a mentionat ca nu este vorba despre un avertisment, dar considera ca „este bine sa stie lumea ca sunt autoritati ale statului care monitorizeaza situatia”.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.