BRAVO AI STIL 7 MARTIE 2017
Viata bate filmul

BRAVO, AI STIL 7 MARTIE 2017. Contre intre doua dintre favoritele la podiumul acestui sezon

BRAVO, AI STIL 7 MARTIE 2017. Show-ul BRAVO, AI STIL este unul dinamic si, de acest lucru, incearca sa ne convinga si concurentele care ne ofera zilnic dialoguri in contradictoriu si tensiuni mai mult sau mai putin artificiale menite sa stabileasca raporturile de forta.

BRAVO, AI STIL 7 MARTIE 2017. Azi a fost cazul ca Silvia si Denisa sa-si arunce sageti otravite sub masca unor replici care teoretic reprezentau aprecieri.

BRAVO, AI STIL 7 MARTIE 2017. Dupa defilarea Denisei, Ilinca Vandici le-a rugat pe colegele ei de competitie sa-si spuna opinia. Prima s-a inscris la cuvant Angela care a apreciat tinuta Denisei, rucsacul din dotare, coafura insa nu si pantofii cu toc pe care ea i-ar fi vazut inlocuiti cu o pereche de pantofi fara toc.

BRAVO, AI STIL 7 MARTIE 2017. Pe tema pantofilor cu toc au fost si primele remarci negative ale Silviei care a tinut insa sa sublinieze ca Denisa „poarta din nou camasa”.

BRAVO, AI STIL 7 MARTIE 2017. Denisa i-a replicat imediat Silviei, specificand ca ea nu a mai purtat camasa de foarte mult timp dar ca nu acelasi lucru se poate spune despre Silvia.

„Tu ai purtat fusta si azi, si ieri, si saptamana trecuta de vreo trei ori”, a replicat mezina sezonului 2 BRAVO, AI STIL.
Silvia nu a cedat si a tinut sa sublinieze din nou ca, desi din punctul ei de vedere Denisa s-a repetat, tinuta este una de apreciat.

„Ti-am spus ca te repeti da imi place” a incheiat Silvia lasand micul ei conflict cu Denisa oarecum indecis.

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 55 REZUMAT, 7 APRILIE 2016. Efsun isi revine si este externata insa analizele demonstreazaca are insuficienta renala

Delia Ion

CASTIGATOR NEXT STAR, 21 APRILIE 2016. Castigatorea Next Star este din Navodari si are 10 ani

Cristiana Petrariu Bota

CASTIGATORI INSULA IUBIRII 2016. Momente fierbinti in marea finala, ce s-a intamplat cu concurentii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult