BURLACUL 29 IANUARIE 2015. Andrei invita o concurenta sa zboare cu parapanta

Bogdan
By Bogdan ianuarie 29, 2015 16:43

BURLACUL 29 IANUARIE 2015. Andrei invita o concurenta sa zboare cu parapanta

Romantismul este inlocuit de o importanta doza de adrenalina in editia de joi, 29 inauarie, a show-ului „Burlacul”. Andrei, actorul principal al emisiunii, se decide sa-i propuna uneia dintre concurente sa-l urmeze in nebuna de a se da cu parapanta.

Propunerea i-a fost acceptata pe loc fiind chiar considerata o solutie foarte inspirata si bine venita dupa atatea zile de teniune.

Andrei a ramas si el surprins de felul in care au decurs lucrurile. Spera ca totul va fi un simplu joc si o modalitate distractiva de a petrece timpul langa una dintre petitoarele lui insa a trebuit sa recunoasca faptul ca la un moment dat i se facuse foarte frica de ceea ce avea sa se intample.

„Mi s-au inmuiat picioarele cand am vazut cum se dadeau ceilalti, dar pana la urma mi-a placut foarte mult si nu mai voiam sa aterizez”, dezvaluie Andrei, in ciuda faptului ca are frica de inaltime.

Si alte trei tinere vor incerca sa il cucereasca pe Andrei si sa ii demonstreze ca pot fi partenera ideala pentru el in timpul intalnirilor la care „Burlacul” le invita. Daca doua dintre ele vor merge la bowling, cealalta se va bucura de un cadru mai intim, la un centru SPA. Andrei recunoaste, de altfel, ca a ales special un loc in care sunt imbracati sumar pentru a elimina cat mai multe bariere dintre ei.

Desi este inconjurat numai de femei frumoase si dispuse sa faca orice pentru a-l cuceri, Andrei ii face o marturisire suprinzatoare Andreei Mantea. El crede ca a gresit atunci cand a ales cele 10 femei alaturi de care a plecat in Portugalia, pentru ca se gandeste des la una ramasa in tara.

Taberele in care se grupeaza concurentele devin din ce in ce mai evidente. Tinerele nu vor ezita sa isi arunce priviri intepatoare, ba chiar sa spuna ce gandesc cu adevarat despre contracandidate. Intr-un moment de sinceritate absoluta, Ayda le va marturisi tuturor parerea pe care o are despre fiecare in parte. „Ayda ofera spectacol gratuit si, din pacate, de proasta calitate”, declara o concurenta.

Finalul editiei aduce, pe langa eliminarea unei concurente, si o rasturnare de situatie, care il surprinde pe Andrei si totodata il dezamageste.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.