Cabinetul premierului Marii Britanii l-a confundat pe Iohannis cu Ciolos

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 9, 2017 20:52

Cabinetul premierului Marii Britanii l-a confundat pe Iohannis cu Ciolos

Cabinetul premierului Marii Britanii, Theresa May, l-a confundat pe presedintele roman Klaus Iohannis cu premierul Dacian Ciolos. Eroarea apare intr-o postare facuta pe pagina de socializare a cabinetului guvernului britanic.

In cadrul unui discurs sustinut de Theresa May la Consiliul European din toamna anului trecut si publicat pe pagina de Facebook a cabinetului britanic din Downing Street 10 a fost inserata o fotografie in care premierul Marii Britanii apare alaturi de presedintele roman, Klaus Iohannis.

Eroarea apare la  prezentarea imaginii, unde este mentionat numele premierului roman Dacian Ciolos, nu cel al presedintelui Iohannis.

Amintim ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Marii Britanii Theresa May s-au intalnit pe 20 octombrie, la Bruxelles, inaintea Consiliului European. Cei doi oficiali au discutat despre situatia romanilor din Marea Britanie inainte si dupa Brexit, despre etapele in care se va desfasura procedura iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana dar si despre continuarea parteneriatului strategic.

Consiliul European reuneste liderii UE pentru a stabili agenda politică a Uniunii si reprezinta cel mai inalt nivel de cooperare politica intre tarile UE.

Imaginea poate fi vazuta pe pagina de Facebook a cabinetului premierului britanic Theresa May.

Image may contain: one or more people and text

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.