O altfel de Prima Doamna, eliberata de complexul Elena Ceausescu
Politica

Carmen Iohannis, pusa la zid de o romanca din UK: Ce-ar fi sa va opriti din shopping si sa va uitati pe strazi, la copiii si batranii Romaniei

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a fost pusa la zid de o romanca din Marea Britanie, care intr-o scrisoare deschisa ii reproseaza faptul ca-si ocupa timpul cu activitati mondene, in loc sa faca lucruri specifice unei prime Doamne.

„Ce ar fi sa va opriti din shopping si sa mergeti in vizita prin orfelinatele patriei?Sa va uitati putin pe strazi, la copiii si batranii Romaniei lasati cu mana intinsa la mila trecatorilor, prea saraci ca sa mai poata da si altora”, scrie romanca din strainatate.

Va prezentam mai jos mesajul integral.

„Mult stimata D-na Iohannis

Ce ar fi stimata d-na sa va opriti putin din shopping, vizite in strainatate, si sa mergeti in vizita prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legati cu sfoara, tinuti legati, nemancati in soare.

Sa va uitati putin pe strazi, la copiii si batranii Romaniei lasati cu mana intinsa la mila trecatorilor, prea saraci ca sa mai poata da si altora.

Mult stimata doamna, nu ati vazut si dvs. ca sotiile de presedinti din alte state se implica in acte de caritate, sa aveti o activitate aici concreta.

De cand am auzit despre copiii legati cu sfoara, nu mai am liniste, ma simt vinovata pentru aceste lucruri.

Lucrez in NHS , Marea Britanie, tocmai cu persoane cu disabilities, si daca ridic vocea la cineva , ridic degetul ca sa fiu mai ferma in exprimare sau ma uit urat la un client, in Marea Britanie inseamna abuz emotional , iar pentru asta ma imbogatesc cu cazier, in vecii vecilor nu mai am dreptul de munca in UK.

In Romania anilor 2015, copiii sunt legati cu sfoara, abuzati in orfelinate, poate aveti dumneavoastra mila de ei”, a scris romanca pe Facebook.

Stiri pe aceeasi tema

PNL are datorii uriase, sediul din B-dul Aviatorilor a ramas fara gaze si caldura

Cristiana Petrariu Bota

Premierul Dancila i-a trimis presedintelui Iohannis un document privind modul in care evolueaza pesta porcina africana in Romania

Ioana Badulescu

Decrete semnate de presedintele Klaus Iohannis vineri, 7 aprilie

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult