CASTIGATOR NEXT STAR 24 MARTIE 2016. LIVE ONLINE. Cele mai tari momente NEXT STAR
Viata bate filmul

CASTIGATOR NEXT STAR 24 MARTIE 2016. LIVE ONLINE. Stefan Luncanu este castigatorul NEXT STAR

CASTIGATOR NEXT STAR 24 MARTIE 2016. O noua editie a emisiunii NEXT STAR a avut loc joi, 24 martie 2016, la Antena 1. Castigatorul NEXT STAR de astazi este magicianul Stefan Luncanu. In editia NEXT STAR din 24 martieam avut parte de momente spectaculoase de muzica, step, freestyle football, dansuri populare, dar si magie.

CASTIGATOR NEXT STAR 24 MARTIE 2016. UPDATE ora 23.19: Juriul Next Star a inceput sa delibereze pentru a desemna castigatorul editiei de astazi a talent-showului. Stefan a primit trei de 10 si un 8 (de la CRBL) si are un total de 38 de puncte. Calusarii au obtinut trei de 9 si un 8. Asadar Stefan Luncanu este marele castigator al editiei de saptamana aceasta a talent-showului NEXT STAR!!

„A reusit sa ne pacaleasca pe toti cu numerele lui de magie. A fost singurul 10 pe care l-am dat in această seara. M-a făcut sa vreau sa-l mai vad o data. M-a facut sa vreau sa-l mai vad o data si pentru mine asta inseamna ca are potential de Next Star”, a spus Alina Eremia.

Astfel, dupa ce a făcut o magie și Ştefan Luncanu este câştigătorul celei de-a şaptea ediții a sezonului 6 Next Star si il vom revedea in marea finala. Stefan a obtinut 38 de puncte. Pepe i-a dat 10, Dorian tot 10, Alina tot 10 iar CRBL 8.

„Nu pot sa exprim in cuvinte, insa recunosc ca a fost o magie, de aceea am castigat. Tineti-va bine pentru ca in finala urmeaza ceva WAW”, a spus Stefan dupa ce a aflat ca a castigat.

VEZI AICI MOMENTUL LUI STEFAN LUNCANU, CASTIGATORUL NEXT STAR DIN 24 MARTIE 2016. A FOST MAGIE LA SUPERLATIV. VIDEO

ANSAMBLUL CODRULETUL, NEXT STAR 24 MARTIE 2016. Calusarii au facut show pe scena NEXT STAR

BIANCA IONESCU, NEXT STAR 24 MARTIE 2016. VIDEO. Albastru i-a purtat noroc

CASTIGATOR NEXT STAR 24 MARTIE 2016. Cei mai talentați concurenti ai ediției vor fi in aceasta seara la Antena 1, de la ora 20.30. In noua editie a emisiunii NEXT STAR, vom vedea demonstrații de step, freestyle football, dansuri populare, muzică și magie.

CASTIGATOR NEXT STAR 24 MARTIE 2016. Ștefan, un puști de 14 ani, îi va lăsa mască pe cei patru jurați cu un spectaculos număr de magie pregătit special pentru “Next Star”. “Aveți grijă la ceasuri, pot fi imprevizibil”, îi avertizează tânărul magician pe Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL, iar Alina se va declara vrăjită de el, chiar înainte ca acesta să-și înceapă demonstrația. Cum va reuși puștiul ca, prin magie, să aducă pe scena de la „Next Star” una dintre cele mai mari vedete ale României, lăsându-i astfel fără cuvinte pe jurați, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seară.

Iti recomandam: DARIUS COCOS ESTE CASTIGATORUL EDITIEI TRECUTE NEXT STAR

LUCA MARIN, pustiul care cucerit juriul de la Next Star

Asculta cea mai talentata moldoveanca! A participat la Vocea Rusiei!

CASTIGATOR NEXT STAR 24 MARTIE 2016.În aceeași ediție, vine Sorin (14 ani), cu un număr de freestyle footbal, “un sport destul de rar în România”, pe care puștiul l-a descoperit pe youtube și pe care îl practică de doar câteva luni, iar Delia, o fetiță de șapte ani care cântă, va avea parte de cel mai mare cadou pe care l-a primit un copil pe scena acestui show. Apariția grupului de călușari “Codrulețul” din Găești în fața celor patru jurați îi va aduce aminte lui CRBL de perioada când dansa și el Călușul. Ce le va spune el călușarilor, aflați joi, la “Next Star”.

Stiri pe aceeasi tema

BRAVO AI STIL. ALL STARS! 26 IANUARIE 2018. Editie exploziva inainte de prima gala Bravo ai Stil din 2018!

Ioana Badulescu

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 30 din data de 2 OCTOMBRIE 2015. Macit merge la Faiz pentru a-i spune ca o iubeste pe Neriman

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 IULIE 2015. Intalnire spectaculoasa intre fosti concurenti ai sezonului 3 MIREASA PENTRU FIUL MEU

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult