8.9 C
România
30 septembrie 2020
PSD Iasi a decis asupra cererii de transfer a lui Catalin Ivan de la PSD Sector 1 la PSD Dobrovat
Politica

Catalin Ivan: Ii cer lui Marian Neacsu sa faca publica baza de date. Cine stie cati am mai disparut?!

Europarlamentarul Catalin Ivan a reactionat pe Facebook, luni, dupa ce secretarul general al PSD Marian Neacsu a anuntat ca Victor Ponta si Catalin Ivan nu mai sunt membri ai PSD si nu mai figureaza in baza de date a partidului.

Catalin Ivan a declarat ca are dovada ca era membru PSD din 11 octombrie 2015, cand baza de date a fost trimisa de Neacsu la toate organizatiile pentru a vota pentru presedintele de partid. „Ii cer lui Marian Neacsu sa faca publica baza de date, sau sa ne dea acces tuturor celor peste cinci sute de mii de membri pentru ca fiecare ar dori sa verifice daca mai este sau nu. Cine stie cati am mai disparut?!!” a scris europarlamentarul pe Facebook.

Postarea integrala a lui Catalin Ivan:

„La PSD se intampla lucruri demne de Dosarele X. Fie Neacsu a fost neglijent si a dat parola de la baza de date a partidului unor secretare care au inceput sa stearga membrii de partid, platite de opozitia care vrea sa distruga majoritatea parlamentara, fie a platit Soros niste hackeri, dar cert este ca ce nu apuca Dragnea sa dea afara dintre membrii incomozi, dispar ei singuri din evidentele partidului.

Victor Ponta si Catalin Ivan nu mai sunt membri PSD si nu mai figureaza in baza de date a partidului

Eu zic ca este ceva necurat la mijloc pentru ca tot Neacsu a fost cel care a trimis de la centru catre toate organizatiile de partid convocatoare cu membrii care trebuiau sa se prezinte in ziua de gratie 11 octombrie 2015 ca sa aleaga liderul maxim. S-a folosit aceeasi baza de date si am dovada fara echivoc ca atunci eram membru. Am mers si am votat. Impotriva, evident, dar votul imi confirma calitatea de membru.

Ii cer lui Marian Neacsu sa faca publica baza de date, sau sa ne dea acces tuturor celor peste cinci sute de mii de membri pentru ca fiecare ar dori sa verifice daca mai este sau nu. Cine stie cati am mai disparut?!!”

Neacsu a mai spus ca marti va merge la filiala Timis, care a ramas fara conducerea ca urmare a excluderii lui Grindeanu. Petru Andea a fost desemnat initial sa preia coordonarea organizatiei, fiind insa necesara desemnarea unui presedinte interimar. ¬Am decis ca este mai mult decat atat, motiv pentru care eu am sa merg la Timisoara sa vad in ce masura putem identifica o solutie pentru o persoana care sa preia statutar functia de presedinte interimar al organizatiei¬, a spus Marian Neacsu.

De gestionarea afacerilor curente ale filialei din Timis se ocupa Calin Dobra, presedinte executiv al PSD Timis si presedintele CJ Timis.

Stiri pe aceeasi tema

Mihai Razvan Ungureanu, noul sef SIE: Trebuie schimbate legile de functionare ale SIE si SRI

Cristiana Petrariu Bota

Zgonea despre Ponta: Il sustin. Ca politicieni suntem pregatiti pentru orice

Cristiana Petrariu Bota

Theodor Stolojan, dupa atentatele din Turcia: E incredibil ce se poate intampla oricarui cetatean

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult