Cati imigranti va primi Romania. Anunt facut de Palatul Cotroceni

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 1, 2015 18:29

Cati imigranti va primi Romania. Anunt facut de Palatul Cotroceni

In Romania vor ajunge vor, in luna noiembrie, un numar de 1.700 de imigranti, potrivit unui anunt facut de Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis le-a promis liderilor din Uniunea Europeana (UE) ca tara noastra va primi o cota din numarul total de refugiati, care si-au parasit tarile natale din cauza razboaielor.

Potrivit intelegerii cu liderii UE, refugiatii ar urma sa fie gazduiti in tara maximum doi ani. Specialistii spun ca Romania nu este pregatita pentru a-i primi pe imgiranti intrucat nu dispune de resurse suficiente.

INTERVIU HOTWEEK. De ce cred refugiatii in Europa? Muhammad Talal: Pakistanul are putine locuri de munca. Nimeni nu vrea sa investeasca in tara mea

Primii imigranți pe care România s-a angajat să-i primească la cererea Uniunii Europene vor sosi în țară în luna noiembrie. Anunțul a fost făcut la Interviurile Europa FM de consilierul pe politici europene al președintelui Klaus Iohannis.

În total, în România vor ajunge puțin peste 1.700 de refugiați, însă ei vor sosi treptat în cele șase centre de primire disponibile și vor fi verificați.

Cine nu va avea dreptul la azil, nu va putea rămâne în România, susține consilierul prezidențial Leonard Orban.

Armele Europei, drepturile refugiatilor sau de ce beneficiul libertatii in structuri euro-atlantice nu e o cale cu sens unic

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.