Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE, 29 MARTIE 2016. Reteta lui Gheorghe Cercel din Sibiu, un pasionat de bucatarie!

CHEFI LA CUTITE, 29 MARTIE 2016. Reteta lui Gheorghe Cercel din Sibiu, un pasionat de bucatarie, a reusit sa-i impresioneze pe juratii emisiunii CHEFI LA CUTITE. A fost o seară de excepție la „Chefi la cuțite”! Cercel Gheorghe a venit tocmai de la Sibiu pentru a-i impresiona pe cei trei chefi de temut.

Concurentul are 32 de ani și spune că bucătăria este pentru el ca un fel de boală, ca o durere continuă, dar plăcută. Acasă gătește alături de soție, dar in emisiunea CHEFI LA CUTITE a dorit să arate că el este cel mai talentat din familie.

CHEFI LA CUTITE, 29 MARTIE 2016. La 14 ani a terminat școala generală și, încurajat de tatăl său, a început să facă practică în bucătărie. Ulterior s-a angajat și bucătăria de venit un mod de viață, nu doar o pasiune.

CHEFI LA CUTITE, 28 MARTIE 2016. Peripetii si surprize in noua editie. Sefii gusta retete incredibile!

S-a căsătorit și a făcut un copil și era extrem de fericit. Totuși, vestea că fetița lui este bolnavă l-a lovit cumplit, dar și-a păstrat speranța.

CHEFI LA CUTITE, 29 MARTIE 2016. Acum, Gheorghe Cercel lucrează ca bucătar în Sibiu și a ales o rețetă savuroasă, pentru a impresiona chefii.

A avut de două ori mai multe emoții, căci în timp ce gătea pentru emisiune, tatăl său era în operație.

Atenți și extrem de pretențioși, cei trei din juriu au gustat și au decis că preparatul este bun, iar concurentul merită să meargă mai departe!

Stiri pe aceeasi tema

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 60, 30 MARTIE REZUMAT. Clanul il impiedica pe Boran sa construiasca o scoala

Delia Ion

EUROVISION 2016. SEMIFINALA EUROVISION ROMANIA 2016. PIESE CALIFICATE IN FINALA EUROVISION 2016

Cristiana Petrariu Bota

CHEFI LA CUTITE, 28 MARTIE 2016. Peripetii si surprize in noua editie. Sefii gusta retete incredibile!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult