COLINDE 2016. VIDEO. Un colind filmat la Timisoara face furori pe net

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 19, 2016 16:28

COLINDE 2016. VIDEO. Un colind filmat la Timisoara face furori pe net

Un colind deosebit face furori pe internet. Olguța Berbec și soțul său, Remus Novac, au filmat în Timișoara colindul Moș Crăciune. Colindul este inspirat din poveștile reale, ale copiilor din Al Doilea Război Mondial și a fost imprimat cu corul si orchestra Filarmonicii Banatul din Timișoara.

În doar câteva zile de la lansare, videoclipul are pe Youtube zeci de mii de vizualizări, iar dupa 10 zile a adunat peste 17.000 de vizualizari.

„Colindul este inspirat din poveștile reale, ale copiilor din al doilea Război Mondial. Partea „concert”, a videoclipului s-a filmat la Oravița, județul Caras-Severin, in Teatrul Mihai Eminescu, de-altfel cel mai vechi teatru din Romania. Povestea din videoclip a fost filmată in Piața Unirii din centrul orașului Timisoara.

Colindul a fost imprimat cu corul si orchestra Filarmonicii Banatul din Timișoara. Regia, scenariul si filmara ii aparțin regizorului Oleg Butnaru din Chișinău. Imprimarea a avut loc la studioul Filarmonicii Banatul sub bagheta dirijorului Iosif Todea.

Iti recomandam stirile Banatul Azi

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.