Concert de Revelion 2018 la Iasi: Petrecerea de la Palatul Culturii are invitati de seama, cap de afis este Faydee

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu decembrie 27, 2017 19:56

Concert de Revelion 2018 la Iasi: Petrecerea de la Palatul Culturii are invitati de seama, cap de afis este Faydee

CONCERT DE REVELION 2018 LA IASI – Primaria Iasi organizeaza o petrecere grandioasa in noaptea de Revelion 2018, cap de afis fiind artistul australian Faydee. Acesta va sustine un concert la Iasi in noaptea de Anul Nou alaturi de mai multi artisti romani, printre care Mihai Margineanu si Ovidiu Lipan Tandarica.

In total, cheltuielile cu petrecererea de Revelion in aer liber organizata de Primarie se ridica la 650.000 de lei. Evenimentul se va desfasura in Piata Palatului Culturii din Iasi.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei din Iasi, capul de afiş al concertului de Revelion este Faydee, cântăreţ şi compozitor de muzică R&B, dance şi pop. Artistul este de origine libaneză, dar trăieşte în Australia.

Iti recomandam si: Concertul de Revelion 2018 din Bucuresti impune restrictii de circulatie in Piata George Enescu

Vremea de Revelion 2018 si de Sf. Ion – ANM a anuntat prognoza meteo pana pe 7 ianuarie

PROGRAMUL BANCILOR DE REVELION 2018

Pe scena amplasată în centrul oraşului Iasi vor mai evolua în noaptea de Revelion artistii Mihai Mărgineanu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Rona Hartner şi Fanfara 10 Prăjini.

La miezul nopţii este programat un foc de artificii, care va dura aproximativ 15 minute, costul petrecerii ridicandu-se la aproximativ 650.000 de lei.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.