CONGRES PSD. Gabriela Firea si Robert Negoita sunt propunerile de vicepresedinti pentru regiunea Bucuresti-Ilfov

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 7, 2018 17:26

CONGRES PSD. Gabriela Firea si Robert Negoita sunt propunerile de vicepresedinti pentru regiunea Bucuresti-Ilfov

Propunerile de vicepresedinti pentru regiunea Bucuresti-Ilfov la Congresul PSD din 10 martie vor fi edilul Capitalei Gabiela Firea si primarul Sectorului 5 Robert Negoita. Surse politice, citate de hotnews.ro, sustin ca organizatia PSD Bucuresti urmeaza sa voteze sprijinul pentru Firea si Negoita, iar joi sa se depuna oficial candidaturile.

Se preconizeaza ca Gabriela Firea si Robert Negoita nu vor avea contracandidati, astfel ca cei doi vor obtine mandatele de vicepresedinte.

Gabriela Firea detine in prezent functiile de presedinte PSD Bucuresti si vicepresedinte la nivel national al PSD. Astfel, ea va fi unul dintre putinii vicepresedinti in functie care sa candideze pentru un nou mandat.

Potrivit numelor vehiculate pentru cele opt regiuni, doar Lia Olguta Vasilescu (Oltenia) si Doina Pana (centru) dintre vicepresedintii actuali vor mai candida in noua echipa de conducere.

La Congresul PSD de sambata, social-democratii isi vor schimba modul de alegere al vicepresedintilor, decizia luata luni in forul de conducere al partidului. Astfel, vor fi cate un barbat si o femeie pentru fiecare dintre cele opt regiuni economice ale tarii – Bucuresti-Iflov, Centru, Sud-Muntenia, Oltenia, Vest, N-V, N-E si S-E, mai noteaza hotnews.ro.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.