Constantin Budescu ar putea alege prima liga din Turcia in detrimentul lui FCSB

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 2, 2017 18:34

Constantin Budescu ar putea alege prima liga din Turcia in detrimentul lui FCSB

Constantin Budescu pare foarte aproape de a parasi fotbalul chinez si de a se intoarce in Europa insa nu la FCSB asa cum preconiza patronul Gigi Becali ci la o Karabukspor, o echipa din Turcia aleasa il ultima vreme si de alti jucatori romani.

Un ziar local din Karabuk informeaza ca Budescu s-a inteles deja cu sefii clubului si ca el va fi prezentat la noua echipa pe data de 5 ianuarie, in acelasi timp cu internationalul Cristi Sapunaru, ultima oara jucator al echipei Astra Giurgiu, campioana in exercitiu a Romaniei.

Budescu a jucat in ultimele lui pentru Astra Giurgiu, echipa la care fusese imprumutat de formatia chineza  Dalian Yifang la care Budescu s-a trasferat la finalul sezonului 2015-2016.

Chiar daca pentru moment nu exista o confirmare din partea jucatorului, este evident faptul ca varianta Karabukspor ar fi una mai buna in comparatie cu FCSB, atat din punct de vedere financiar cat si datorita faptului ca numarul mare de jucatori romani care evolueaza la aceasta echipa i-ar permite sa se integreze rapid.

In prezent, pentru Karabukspor evolueaza Tanase, Alexe, Gaman si Latovlevici.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.