Cristina Topescu, despre tatal sau: Ma intelege, dar nu imi poate raspunde. Lupta, nu te lasa, te iubesc mult !

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 14, 2018 12:11

Cristina Topescu, despre tatal sau: Ma intelege, dar nu imi poate raspunde. Lupta, nu te lasa, te iubesc mult !

Realizatorul de televiziune Cristina Ţopescu a scris un mesaj de susţinere pentru tatăl său, comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, care trece prin clipe grele la spital. Amintim ca jurnalistul Cristian Ţopescu, fostul comentator sportiv, se află la internat la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost adus de urgenţă, marţi, jurnalistul aflandu-se într-o stare prea bună.

“Tatal meu lupta, este un luptator. Toata viata am auzit de la el, de cate ori aveam vreo desnadejde: viata e o lupta, deci te lupta ! Si acum vreo luna de zile imi spunea el mie: nu te lasa, nu abandona! Asta ii spun si eu acum, cand ma intelege, dar nu-mi poate raspunde: ticu, lupta, nu te lasa, te iubesc mult !”, şi-a publicat gândurile Cristina Ţopescu.

Fiica sa a scris despre tatăl său că a fost întotdeauna trup şi suflet alături de ţară, “atat de mult, incat acum poate si asta il costa”.

“Ma rog sa mai aiba puterea sa lupte si va multumesc din suflet celor care sunteti alaturi de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup si suflet pentru tara asta intotdeauna. Atat de mult, incat acum poate si asta il costa. Dar daca ar putea da timpul inapoi, sunt sigura ca ar face la fel, si-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru tara lui, pe care n-a vrut niciodata s-o paraseasca.

Iti recomandam si: Cristian Topescu a fost dus de urgenta la spital. Starea sa este grava, dar stabila

Si-a pus tot sufletul in ce-a facut, acum sufletul lui e putin obosit, dar iubirea noastra si poate si a multora dintre voi il vor ajuta sa se ridice din nou. Medicii ii resusciteaza trupul si le sunt recunoscatoare, noi, doar prin ganduri bune, am putea sa-i resuscitam sufletul. Sper inca intr-o minune, dragii mei, inca mai sper !”, a afirmat fiica jurnalistului.

Cristian Ţopescu, fostul comentator sportiv, se află la internat la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost adus de urgenţă, marţi, a declarat, pentru agentia Mediafax, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Silvius Negoiţă, precizând că jurnalistul nu se află într-o stare prea bună. Fostul comentator sportiv suferă de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet.

Cristian Ţopescu are 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.