CS UNIVERSITATEA CRAIOVA a fost afiliata definitiv la FRF

Bogdan
By Bogdan iunie 28, 2014 15:24

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA a fost afiliata definitiv la FRF

Sambata au fost luate mai multe decizii in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a FRF dintre care, cea mai importanta este afilierea definitiva a echipei CS Universitatea Craiova la forul national de specialitate.

Aceasta hotarare a fost luata intr-o mare majoritate, pentru afiliere votand 168 de mebri in timp ce 17 membri au votat impotriva.

Razvan Burleanu, presedinte FRF, a confirmat rezultatul votului si urmarile acestuia: CS Universitatea Craiova este afiliata definitiv si beneficiaza de toate drepturile acre decurg de la sine din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice.

CS Universitatea, club sustinut de Primaria Craiova si care a evoluat prima data in Liga a II-a, sezonul trecut, a obtinut promovarea din punct de vedere sportiv si a primit licenta pentru Liga I, dar Comisia de Disciplina a FRF urmeaza sa ia o decizie în privinta dreptului gruparii oltene de a face parte din primul esalon.

Situatia CS Universitatea Craiova este neclara deoarece Statutul FRF prevede la articolul 54, punctul 2 ca “pentru a promova intr-un esalon competitional superior calitatea de membru afiliat al unui club trebuie sa aiba o durata – in momentul inceperii sezonului competitional urmator – de cel putin trei ani consecutiv”.

ASA Targu Mures si CSM Ramnicu Valcea contesta promovarea echipei CS Universitatea Craiova in Liga I.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.