Cum va fi VREMEA de CRACIUN 2014 si REVELION 2015. PROGNOZA METEO DE SARBATORI

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 3, 2014 13:21

Cum va fi VREMEA de CRACIUN 2014 si REVELION 2015. PROGNOZA METEO DE SARBATORI

Meteorologii au publicat estimarile privind evolutia vremii in perioada sarbatorilor de iarna. Daca va intrebati cum va fi vremea de Craciun 2014 si Revelion 2015, ei bine aflati ca sunt sanse mari sa ninga in aceasta perioada, astfel ca puteti opta pentru o vacanta la “gura sobei”, insa mare atentie pentru cei care se vor deplasa cu masinile, pentru ca daca nu plecati echipati corespunzator pentru iarna, riscati ca zapada sa va strice toate planurile.

Potrivit prognozei meteo publicate de meteorologi, va ninge mult in luna decembrie, inca din primele zile. In conditiile in care cei mai multi dintre romani intentioneaza sa plece de sarbatorile de iarna la munte, acestia pot sta linistiti, deoarece vor putea schia si de Craciun si de Revelion, ca mai apoi sa se bucure de un vin fiert la gura sobei.

HotWeek.ro iti recomanda si: Cum va fi VREMEA pana sambata

Centrul european de prognoza indica in acest moment ca in urmatoarele 3 luni vom avea precipitatii peste norma in centrul si in nordul tarii. Ninsori, mai exact, pentru ca in aceste zone episoadele cu temperaturi negative sunt cat se poate de frecvente.

Vestile sunt asadar imbucuratoare pentru Craciun si Revelion, daca stam sa ne gandim ca anul trecut, in perioada sarbatorilor, abia daca a cazut un fulg de zapada la munte.

Dar chiar si in aceste conditii, inceputul de iarna este catalogat de meterologi ca fiind mai degraba bland. Se intrevad episoade cu viscol puternic in a doua jumatate a lunii ianuarie si in ferbuarie, asa cum s-a intamplat in ultimii ani.

Nu sunt insa excluse astfel de rabufniri in primele zece zile ale lunii decembrie.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.