Cum va fi VREMEA de PASTE 2015 si de 1 MAI 2015

Corina Alexandru
By Corina Alexandru martie 22, 2015 10:58

Cum va fi VREMEA de PASTE 2015 si de 1 MAI 2015

VREMEA de PASTI si de 1 MAI: Meteorologii au anuntat cum va fi vremea de Paste 2015 si de 1 Mai 2015. Desi ne dorim vreme calda, fara ploi, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta ca de Paste nu sunt asteptate temperaturi atat de ridicate ca in aceste zile si ca, deocamdata nu sunt semnale ca se vor produce evenimente deosebite.

VREMEA de PASTI si de 1 MAI: Desi in week-end este posibil ca temperaturile maxime sa depaseasca 22 si chiar 24 de grade in sudul si vestul tarii, ceea ce constituie o abatare fata de norma climatologica a acestei perioade, de pana la 10 grade in sus, de duminica sunt asteptate ploi in vestul, nordul si centrul tarii, iar temperaturile vor inregistra o scadere in medie de 6-8 grade, ajungand la cele normale pentru aceasta perioada.

VREMEA de PASTI si de 1 MAI: In luna aprilie se vor inregistra temperaturi apropiate de norma climatologica (maxime 20-25 de grade), posibil mai coborate in regiunile sudice.

HotWeek.ro iti recomanda si: PROGNOZA METEO PENTRU MARTIE, APRILIE SI MAI

Luna mai nu va aduce temperaturi foarte ridicate, acestea fiind de asemenea aproape de normal si mai scazute in nord si centru.

VREMEA de PASTI si de 1 MAI: Din punctul de vedere al precipitatiilor, in luna aprilie se va inregistra un excedent in special in vestul si centrul tarii, iar luna mai se anunta  ploioasa in mare parte a tarii.

In general, in luna mai se pot inregistra precipitatii de 70 de litri pe metru patrat, iar in anul acesta s-ar putea ca in unele zone sa se acumuleze cantitati de apa mai importante.

Sursa foto: Cristian George

Daca ti-a placut acest articol, poti urmari HotWeek.ro si pe Facebook, Twitter sau Google Plus!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.