Cum va fi vremea pana pe 7 ianuarie – Prognoza emisa de ANM pentru joi, vineri si sambata

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 5, 2017 01:44

Cum va fi vremea pana pe 7 ianuarie – Prognoza emisa de ANM pentru joi, vineri si sambata

Meteorologii anunta vreme geroasa si precipitatii sub forma de ninsoare in zilele care urmeaza. Potrivit specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), pe 5, 6 si 7 ianuarie 2017 vremea se va mentine geroase si va continua sa ninga in unele zone ale tarii.

Cum va fi vremea joi

Valorile termice vor începe să scadă şi noaptea va deveni geroasă, în special în nordul ţării. Cerul va fi predominant înnorat şi va ninge temporar, în cantităţi reduse, în nord-vest, la munte şi noaptea, în regiunile sudice şi sud-estice.

Valorile termice vor fi foarte scazute, vremea fiind geroasă în nordul ţării. Cerul va fi predominant înnorat, iar ziua va ninge slab, pe arii restrânse. În sud, trecător, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vor fi condiţii de producere a poleiului şi a ceţei, în zonele joase de relief. Vântul va sufla moderat, dar va avea intensificări la munte.

Cum va fi vremea vineri

Vremea se răceşte brusc şi va fi geroasă în special în regiunile vestice, nordice şi centrale. Va ninge temporar în Carpaţii Orientali, Meridionali şi în regiunile extracarpatice. Vântul va sufla cu putere în Dobrogea, Moldova şi la munte.

Cum va fi vremea sambata

Temperaturile se menţin foarte scăzute şi vremea va fi geroasă în toată ţara. Cerul va fi variabil, dar va avea înnorări temporare în sud şi în est, unde va fulgui. Vântul va sufla cu putere, iar cele mai scăzute valori termice se vor înregistra în depresiuni.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.