Dacian Ciolos a anuntat ca va vota si cu PNL si cu USR la alegerile parlamentare

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 6, 2016 12:07

Dacian Ciolos a anuntat ca va vota si cu PNL si cu USR la alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca la alegerile parlamentare din 11 decembrie va vota si cu PNL, si cu USR, deoarece sunt doua liste cu candidati, una pentru Senat si una pentru Camera Deputatilor. Ciolos va meerge la Zalau pentru a-si exprima votul.

“O sa votez si PNL, si USR, pentru ca sunt doua liste. Una pentru Senat si una pentru Camera Deputatilor. Din cele doua voturi, din cele doua stampile puse, una va merge pe PNL si una pe USR”, a raspuns Ciolos intrebat de jurnalistii de la republica.ro cu ce partid va vota.

Dacian Ciolos a tinut sa precizeze ca la alegerile din 11 decembrie va vota “acasa, la Zalau”. Totodata, el a exclus orice colaborare cu PSD intr-o varianta in care sa fie premierul unei astfel de aliante parlamentare.

In noiembrie, Ciolos a avut o reactie extrem de dura la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe tema corectitudinii alegerilor parlamentare.

“Am înțeles că domnul Liviu Dragnea este îngrijorat de posibila fraudare a alegerilor parlamentare. Știu că dumnealui este un om cu experiență în organizarea alegerilor și mai știu că, în trecut, nu totul a mers bine din acest punct de vedere. (…)

Domnule Dragnea, Constat ca aveți tendința să sădiți teama și îndoiala în sufletul oamenilor, ca să vă cățărați apoi pe fricile lor în bătălia electorală. Mă abțin să interpretez declarațiile dumneavoastră despre “dreptate până la capăt”. Vă asigur însă că acest guvern sprijină Justiția să-și facă treaba, tocmai pentru ca tentativele de intimidare să nu-și mai aibă locul într-o campanie electorală. Eu cred ca a venit vremea ca, în loc de teamă și ură, liderii acestei țări să sădească încredere și optimism că se poate și altfel: fără minciună, fără populism, fără corupție. Îndrăzniți să credeți și dumneavoastră, domnule Dragnea”, i-a transmis Ciolos liderului social-democrat.

Poti citi si: Partidele cu cei mai multi candidati penali la alegerile parlamentare

SONDAJ Alegeri Parlamentare. PSD ar obtine 45%, Gabriela Firea a ajuns la 63% capital de incredere

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.