Dacian Ciolos este propunerea PNL pentru functia de premier dupa alegerile parlamentare

Bogdan
By Bogdan octombrie 24, 2016 13:31

Dacian Ciolos este propunerea PNL pentru functia de premier dupa alegerile parlamentare

Dacian Ciolos este propunerea PNL pentru functia de premier, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Anuntul a fost facut in urma cu cateva momente de presedintele liberalilor, Alina Gorghiu, dupa o intalnire cu premierul. Dacian Ciolos a acceptat propunerea liberalilor.

Astfel, Dacian Ciolos si-ar fi dat acordul ca numele sau sa fie folosit de PNL in campania pentru alegerile parlamentare, insa se pare ca actualul premier nu va participa la evenimentele politice ale partidului.

“Dacian Ciolos va fi propunerea pe care azi o voi face colegilor mei in cadrul Biroului Politic National”, a spus Gorghiu, care a adaugat ca Dacian Ciolos nu se va inscrie in niciun partid politic, asa cum a promis.

Acest lucru “nu ne incurca, nu ne deranjeaza, ba impotriva”, a spus Alina Gorghiu, care a adaugat ca “in statutul PNL nu exista niciun impediment in a desemna ca si candidat o persoana care nu e membra a PNL”.

“Evident ca nu faceam aceasta propunere daca primul ministru nu si-ar fi dat acceptul”, a adaugat liderul PNL, adaugand ca singura conditie a premierului a fost respectarea platformei pe care a lansat-o recent, Romania100.

Premierul Dacian Ciolos anunta, la inceputul lunii octombrie, ca nu va candida la alegerile parlamentare din acest an si a subliniat ca nu intentioneaza sa se inscrie intr-un partid politic si nici nu va crea un nou partid politic.

Dacian Ciolos a facut apel la reformarea partidelor clasice si a cerut mai multa onestitate si fete noi in leadership. Aluzia este evidenta pentru PNL. Premierul a mai spus ca isi va canaliza energia spre un proiect care sa dea sens unei stabilitati si sa impinga proiectele aflate in derulare la nivel guvernamental mai departe.

PNL a anuntat ca a stabilit listele de candidati pentru alegerile parlamentare atat la nivel de judete, cat si la nivel de Bucuresti.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.