-0.8 C
România
8 decembrie 2021
DARIUS COCOS, NEXT STAR 17 MARTIE 2016. VIDEO. Un talent inegalabil, juriul a fost in extazDARIUS COCOS, NEXT STAR 17 MARTIE 2016. VIDEO. Un talent inegalabil, juriul a fost in extaz
Viata bate filmul

DARIUS COCOS, NEXT STAR 17 MARTIE 2016. VIDEO. Un talent inegalabil, juriul a fost in extaz

DARIUS COCOS, NEXT STAR 17 MARTIE 2016. Darius Cocos are 13 ani si este din Bucuresti. Acest pusti s-a nascut cu vioara in mana si si-a dovedit pe deplin talentul in showul NEXT STAR de joi, 17 martie 2016. Juriul a ramas cu gura cascata ascultandu-i reprezentatia la vioara, pe aceeasi scena cu tatal sau. Vedeti mai jos povestea video a lui Darius si ascultati piesa interpretata de pusti pe scena Next Star.

Darius Cocos a dovedit la NEXT STAR ca poate canta orice la vioara, de la „X files” la „Misiune Imposibila”. A venit pe scena NEXT STAR de joi, 17 martie 2016 impreuna cu tatal sau, de la care a invatat sa cante la vioara, si de taraful sau. Impreuna, au ridicat juriul NEXT STAR si sala in picioare.

DARIUS COCOS, NEXT STAR 17 MARTIE 2016. Darius Cocos ar putea canta fara probleme in echipa lui Nicolae Botgros. În a şasea ediție a sezonului 6 „Next Star”, Darius Cocoş a cântat la vioară o compilaţie din toate stilurile muzicale.

LUCA MARIN, LA NEXT STAR DIN 10 MARTIE 2016. VIDEO. Pustiul care cucerit juriul de la Next Star

DARIUS COCOS, NEXT STAR 17 MARTIE 2016. Darius, băiatul-orchestră”, parcă s-a născut cu vioara în mână. Are ușurință în a aborda toate stilurile, de la muzică lăutăreascp la tema X Files și Mission Impossible. „Mi s-a zburlit părul!”, a spus la un moment dat jurata Alina Eremia.

Pepe și Dorian Popa, dar și CRBL, au fost și ei copleșiți de talentul incontestabil al lui Darius.

VEZI AICI CINE ESTE CASTIGATORUL NEXT STAR DE JOI, 17 MARTIE 2016

EVA TIMUS A FACUT RAVAGII PE SCENA NEXT STAR DE JOI, 17 MARTIE 2016. VIDEO

POVESTEA LUI DARIUS

MOMENTUL LUI DARIUS COCOS PE SCENA NEXT STAR

Stiri pe aceeasi tema

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 39 REZUMAT, 11 APRILIE 2016. Cihan iese din inchisoare spre surprinderea Dilarei

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Danut MPFM4 isi petrece „singuratatea” in bratele unei brunete incantatoare

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 OCTOMBRIE 2015. Eduard a recunoscut ca a fost in arest timp de sase luni

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult