Decizie TAS: Echipa Viitorul Constanta ramane campioana Romaniei

Delia Ion
By Delia Ion iulie 13, 2017 12:25

Decizie TAS: Echipa Viitorul Constanta ramane campioana Romaniei

Decizie TAS: Echipa Viitorul Constanta ramane campioana Romaniei, dupa ce Tribunalul de Arbtiraj Sportiv ((TAS) a decis sa respinga contestatia facuta de finantatorul FCSB, George Becali. Masura va detensiona atmosfera echipei lui Gheorghe Hagi, resimtita in ultima perioada. Echipa campioana va merge catre Champions League, maine este tragerea la sorti.

Asadar TAS a pastrat decizia luata de Liga Profesionista de Fotbal. Decizia instanței de la Lausanne le-a fost comunicată tuturor părților implicate: Viitorul, FCSB, FRF și LPF.

In faţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv, Viitorul si FCSB au aflat verdictul chiar cu o zi înainte de tragerea la sorţi pentru preliminariile UEFA Champions League.

Audierile de miercuri au durat aproape 5 ore. În acest timp, au fost ascultate toate părţile implicate – FCSB, Viitorul, dar şi Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal. Faptul că dosarul este unul stufos i-a determinat pe judecători să amâne decizia pentru o zi.

Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate de puncte play-off-ul Ligii 1. LPF susţine că în această situaţie câştig de cauză are echipa care a avut rezultate directe mai bune în play-off, respectiv Viitorul.

În schimb, oficialii FCSB spun că ar trebui să se ţină cont şi de rezultatele directe din sezonul regulat, situaţie în care roş-albaştrii s-ar afla în avantaj şi ar trebui să fie desemnaţi campioni.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.