Deputatul Liviu Plesoianu: Il sustin pe Liviu Dragnea, doar ca o confirmare oficiala nu se face asa

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 12, 2018 22:21

Deputatul Liviu Plesoianu: Il sustin pe Liviu Dragnea, doar ca o confirmare oficiala nu se face asa

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a declarat, luni, ca il sustine pe Liviu Dragnea la conducerea PSD, dar ca, din punctul lui de vedere, o confirmare oficiala a acestuia in fruntea partidului trebuie sa se manifeste „in mod democratic”. Amintim ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut sambata delegatilor participanti la Congresul extraordinar al partidului o confirmare verbala pentru functia pe care o ocupa.

La finalul unui discurs de peste o ora, Dragnea i-a intrebat pe delegatii PSD: „Vreti sa continuam? Aveti curaj? Aveti curaj sa rezistati la ceea ce se va intampla in continuare? Nu aveti ezitari? Vreti sa mergem impreuna? Si pun o ultima intrebare – unii mi-au zis sa nu o pun, altii mi-au zis sa o pun. Pana la urma suntem intre noi: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?”.

Au urmat aplauze prelungite din partea celor peste 4.000 de delegati. „Atunci, asa va fi. Si sa nu va indoiti niciodata!”, a spus Dragnea in aplauzele celor prezenti in sala.

Plesoianu: O confirmare oficiala se face democratic

„Il sustin pe Liviu Dragnea, doar ca, din punctul meu de vedere, o confirmare oficiala nu se face asa. (…) A fost ce am simtit, nu neaparat un gest de fronda. Dar asta nu inseamna ca nu-l sustin. Daca este sa il sustin, vreau sa-l sustin asa cum se manifesta aceasta sustinere in mod democratic”, a afirmat Plesoianu.

Declaratia a fost facuta luni, la Parlament, intrebat de jurnalisti in legatura cu faptul ca la Congresul PSD de sambata nu s-a ridicat in picioare pentru a-l sustine pe liderul PSD.

Plesoianu a mai spus ca nu este necesar in momentul acesta ca Liviu Dragnea sa fie confirmat prin vot in Congres. El a adaugat ca toti cei care sunt „depozitari de informatii” ar trebui „sa spuna public tot ce au de spus”, cu trimitere si la Victor Ponta.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.