Dodon, mesaj de Ziua Nationala catre presedintele Romaniei: Urari de pace si prosperitate pentru poporul roman

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 1, 2017 11:55

Dodon, mesaj de Ziua Nationala catre presedintele Romaniei: Urari de pace si prosperitate pentru poporul roman

Presedintele Rep. Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Mesajul de felicitare, redactat in limba romana, ii este adresat presedintelui Klaus Iohannis. „Urari de pace si prosperitate pentru poporul roman”, ii adreseaza Dodon omologului sau roman, caruia ii transmite „sincere multumiri pentru suportul acordat de Romania Republicii Moldova”.

Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, cele mai sincere și cordiale felicitări cu prilejul Zilei Naționale a României, însoțite de urări de pace și prosperitate pentru poporul român.

Folosesc această ocazie pentru a-mi exprima aprecierea pentru caracterul constructiv al relaţiilor tradiţionale de prietenie și cooperare moldo-române, bazate pe principii de parteneriat şi susţinere reciprocă. Totodată, țin să Vă aduc sincere mulțumiri pentru suportul acordat de România Republicii Moldova.

Am ferma convingere că și pe viitor vom menţine un dialog politic activ, iar raporturile de prietenie şi colaborare existente între ţările noastre vor continua să se dezvolte şi să se consolideze pe multiple planuri, spre beneficiul ambelor state.

Dorindu-Vă frumoase realizări în activitatea Dumneavoastră de mare răspundere, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații„, scrie Igor Dodon in mesajul sau.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus.  

Citeste si: Mesajul presedintelui Iohannis de Ziua Nationala: 1 Decembrie reprezinta idealul nostru ca natiune de a fi liberi si uniti intr-o Romanie prospera

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora